EN BRED VIFTE AF BURGER FOODTRUCKS

Vores burgervogne er designet til at imødekomme alle smagspræferencer. Fra klassiske amerikanske burgere til dansk flæskestegssandwich og smashburgere, er vores udvalg en fest for smagsløgene.
Derudover tilbyder vi en bred vifte af tilbehør og desserter.

Der er mulighed for at booke et af de nedenstående burgerkoncepter eller en kombination af forskellige koncepter. Vi kan også imødekomme andre ønsker, hvis du ikke finder, hvad du søger efter.

Nederst på siden finder du de ofteste stillede spørgsmål ifm. booking af burger foodtruck. Hvis du efter at have læst nedenstående stadig sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Amerikansk Burger

LÆS MERE

Dansk Burger

LÆS MERE

Kyllingeburger

LÆS MERE

Gourmet & Steakhouse Burger

LÆS MERE

Vegetar & Vegansk Burger

LÆS MERE

Burger Sliders – Mini Burger

LÆS MERE

Pulled Pork Burger

LÆS MERE

Fiskeburger & Fish’n’Chips

LÆS MERE

Tilbehør & Dessert

LÆS MERE

Du kan foretage ændringer i din booking i henhold til den bookingaftale, som du bekræfter ved booking af en foodtruck.

Vores burger foodtruck catering leverer burger til både firma- og private arrangementer. Hvis I er en virksomhed og planlægger en stor fest, kan vi sende flere foodtrucks af sted til jer, så serveringen går hurtigere. Kontakt os gerne for den løsning, der passer bedst til jeres behov.

Man skal som udgangspunkt være minimum 20 personer for at vi sender en foodtruck. Minimum antallet varierer fra koncept til koncept.  Bemærk, at der også skal betales for personale, emballage og levering (opstartspris).

Vores burger foodtruck har altid alt service med. Det gælder burgerlommer, pommes frites bakker, servietter osv. Alle vores emballage er lavet af naturlige, genanvendelige og bæredygtige materialer.

Der tages altid hensyn til vegetarer, veganer, laktose og glutenallergikere. Vi står klar til at hjælpe dig og imødekomme enhver forespørgsel.

Hvis vejrguderne ikke er med os på serveringstidspunktet, så sørger vi for at foodtruck placeres så tæt på et indendørsområde som muligt.

Alt efter hvor stort arrangementet er, ankommer vi alt fra 45 min – 3 timer før servering for at gøre klar, teste strøm, forberede og sørge for, at alt spiller inden action.

Vi er kendt i branchen for at være en af de hurtigste til at servere burgere fra vores foodtrucks. Fra én foodtruck, kan vi håndtere op til 1500 personer afhængigt af, hvor meget strøm vi har adgang til. Med flere foodtrucks, kan vi håndtere et meget stort antal af kuverter. Burger Foodtruck er en del af et netværk af flere madleverandører, og vi har derfor mulighed for at tilbyde et stort udvalg af mad til de store arrangementer. Kontakt os for snak, hvis du planlægger et stort event.

Vi kan servere 50 personer på ca. 15-20 minutter afhængigt af den strøm vi har adgang til. Vi anbefaler servering af 10-15 personer pr. gang ved foodtruck, så der ikke opstå kødannelse.

Vi skal som minimum have adgang til 16A (kraftstik med 5 poler). For store selskaber, skal vi bruge 32A. Der må ikke køre andet på samme fase.

Ved booking og ordrebekræftelse (bookingaftale), betales et reservationsgebyr (depositum) for at låse datoen. Resterende betaling sker efter spisning med MobilePay, kontant eller straksoverførsel. For virksomheder, sender vi faktura med 8 dages betalingsfrist.