Om os

MISSION

Vi ønsker at levere autentiske, friske og lækre burgere, der ser fantastiske ud og smager fantastisk.
Nøglen til vores succes: vi forpligter os til at levere en god oplevelse, service og kvalitet til vores kunder, altid!
Vores team og samarbejdspartnere er kernen i vores succes og nøglen til vores vækst. Vi fremmer et sundt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt føler sig engageret og glad for at give deres bedste.
Lej en burger food truck og giv dine gæster en oplevelse udover det sædvanlige. Vi kommer rundt i hele Danmark!

catering
catering

FORMÅL "PURPOSE"

Vi har til hensigt at blive den bedste og førende leverandør af kvalitetsburgere til private- og firmaarrangementer i hele Danmark!
Ved at introducere danskerne for smag af vores burgere, håber vi på at kunne udvide vores udbud, menu og udvikle nye koncepter, der kan holde os konkurrencedygtige i denne hurtigskiftende branche.

HVEM ER VI?

AUTENTISKE

Sammensætningen af vores menu er helt enkelt opstået ud fra vores egne opskrifter og eksperimenter med råvarer med det formål at give vores kunder en lækker madoplevelse. Menuen er blevet forfinet gennem årene for at tilbyde vores kunder det bedste.

KVALITET

Vores mad tilberedes kun af gode og friske råvarer, udvalgt fra et netværk af pålidelige leverandører. Vores foodtruck leverandører bruger kun burgerbøffer fra dansk frilandskvæg.

PASSION

Vi elsker det, vi laver, og elsker den mad, vi serverer. Udover at lave gode og ærlige burgere, går vi meget op i, at atmosfæren i vores foodtrucks altid er præget af positiv energi og good vibes!

ET DEDIKERET TEAM

Vi består af et ambitiøst og energisk team med sammenlagt mange års erfaring i street food branchen. Vores medarbejdere og samarbejdspartnere er kernen i vores succes. Hvert medlem er værdifuldt og afgørende for vores vækst og succes.

SAMFUNDSANSVARLIGE

Vi er en del af den hårdtarbejdende generation, der er samfundsansvarlig og ønsker at give tilbage til samfundet på enhver mulig måde. Vi opfordre vores partnere at prioritere etisk indkøb, bæredygtighed og affaldsreduktion i enhver del af driften.

catering